Riz a Djejprint

Riz a Djej

Ingredienser:
400 g kyllingefilet (udskåret til 4 stk. a´ 100 g)
35 g rapsolie
100 g løg i små tern
6,5 g hvidløg, presset (2 fed)
400 g hakkede tomater, flåede (1 ds.)
150 g vand
5 g salt ( ½ tsk)
1 g paprika (½ tsk)
0,4 g stødt sort peber (½ tsk)
0,4 g laurbærblad (2 stk.)
10 g hønsebouillon

Metodik:
1. Opvarm halvdelen af olien i en gryde.
2. Svits løg til de er gylden brune.
3. Tilsæt tomater, bouillon, laurbærblad, hvidløg, paprika, halvdelen af salt og pebermængden 
    samt vand.
4. Gav tomatsaucen et opkog og smag til.
5. Opvarm den resterende mængde olie på en pande og svits ved høj varme
    kyllingefileterne på alle sider. Krydr med salt og peber (den resterende mængde).
6. Læg kyllingefilet´erne i et mindre ildfast fad og hæld tomatsaucen over.
7. Sæt fadet i ovnen 30 minutter ved 180°
8. Serveres med tilbehør f.eks. ris og salat eller ristede skiver af aubergine.


Vejledende portionsstørrelse pr. person: 100 g kylling, 100 g tomatsauce og 100 g kogte ris pr. person

 

Næringsindhold pr. portion:
1850 kJ
24 E% Protein
44 E% Kulhydrat
32 E% Fedt

 

 

 


Design: Allerup Design